Diensten

Persaandacht / Mediabegeleiding 

Persaandacht mediabegeleiding

Zoekt u persaandacht voor uw bedrijf, uw product, uw evenement of hebt u zelf een verhaal dat u aan de media kwijt wil? Dan bent u hier aan het juiste adres.

Met meer dan tien jaar ervaring in het begeleiden van bedrijven en privé-personen zoeken we samen naar de juiste invalshoek om de media voor uw verhaal te interesseren en begeleiden we u in het opbouwen van uw contacten met de pers.

Klik hier voor meer info over: journalisten contacteren, persbericht schrijven, persbericht verzenden, newsroom/perspaginanieuw product, evenement, interview, lokale media, persoverzicht,

 

Communicatie- en public relations-strategie  / Crisiscommunicatie

Public Relations en Communicatie

Een betrouwbare reputatie (imago) en een goed contact met uw (toekomstige) klanten en stakeholders is vandaag de dag belangrijker dan ooit.

Aan de hand van verschillende analyses werken we een communicatiestrategie en-plan uit en bekijken we samen welke communicatie- en/of pr-middelen u moet inzetten om uw doel te bereiken.

Klik hier voor meer info over:  bedrijfscommunicatie, sociale media, kennisleider/thought leadership, newsroom/perspagina, website, Facebook, Twitter, LinkedIn, bloggencrisiscommunicatie, nieuwsbrief, content marketing, reputatiemanagement

 

Copywriting / Contentcreatie / Storytelling

content speech copywriting

Goed geschreven teksten. Verhalen die blijven hangen. Een pakkende speech of opiniestuk. Ook al wordt alles steeds visueler, toch wordt het gesproken en geschreven woord nog steeds erg gewaardeerd door het publiek.

Casteljo Communicatie levert goed geschreven teksten aangepast aan uw doelpubliek met de juiste boodschap. En webteksten zijn uiteraard zo geschreven dat ze voor uw doelpubliek optimaal scoren in Google.

Klik hier voor meer info over: schrijven, schrijven voor Google, verhalen, content marketing, opiniebloggen, SEO / zoekmachineoptimalisatie

 

Geïnteresseerd in één of meerdere bovenstaande diensten? Vragen of opmerkingen? Contacteer vrijblijvend:

CONTACTFORMULIER

Naam

E-mail-adres

Vraag, opmerking, suggestie.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *