Diensten

Joeri Casteleyn, communicatie-expert met meer dan 20 jaar ervaring,  helpt onder de bureaunaam ‘Casteljo Communicatie’ bedrijven, organisaties en privé-personen met hun communicatie, persrelaties, public relations (PR) en crisiscommunicatie.

Persaandacht / Perscommunicatie / Mediabegeleiding / Mediacontacten

Zoekt u persaandacht voor uw bedrijf, uw product, uw evenement of hebt u zelf een verhaal dat u aan de media kwijt wil? Dan bent u hier aan het juiste adres.

Met meer dan 20 jaar ervaring in het begeleiden van bedrijven en privé-personen zoeken we samen naar de juiste invalshoek om de media voor uw verhaal te interesseren en begeleid ik u in het opbouwen van uw contacten met de pers en het uitschrijven van uw persberichten.

Enkele voorbeelden:  voorbeeld 1, voorbeeld 2, voorbeeld 3

 

Communicatie- en public relations-strategie  / Crisiscommunicatie

Een betrouwbare reputatie (imago) en een goed contact met uw (toekomstige) klanten en stakeholders is vandaag de dag belangrijker dan ooit.

Aan de hand van verschillende analyses werken we een communicatiestrategie en-plan uit en bekijken we samen welke communicatie- en/of pr-middelen u moet inzetten om uw doel te bereiken.

Of komt uzelf of uw bedrijf/organisatie op een negatieve manier in het nieuws? Dan is het tijd voor crisiscommunicatie. We gaan onmiddellijk aan de slag, zetten de juiste feiten op een rijtje en contacteren de juiste personen om het brandje te blussen voordat “het nieuws” nog groter wordt en uw reputatie langdurig schade lijdt.

 

Copywriting / Contentcreatie / Storytelling

Goed geschreven teksten. Verhalen die blijven hangen. Een pakkende speech of opiniestuk. Ook al wordt alles steeds visueler, toch wordt het gesproken en geschreven woord nog steeds erg gewaardeerd door het publiek.

U kunt bij mij terecht voor goed geschreven teksten, aangepast aan uw doelpubliek én met de juiste boodschap. En webteksten zijn uiteraard zo geschreven dat ze voor uw doelpubliek optimaal scoren in Google.

>> Wilt u weten hoe ik schrijf? Lees hier mijn opinies in De Standaard, De Morgen, Knack, … 

 

Geïnteresseerd in één of meerdere bovenstaande diensten? Vragen of opmerkingen? Aarzel niet om me vrijblijvend te contacteren:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *