Wie ben ik / Contacteer

Wie ben ik contacteer Joeri Casteleyn
Als zelfstandig pers- en communicatieadviseur met bijna 15 jaar ervaring help ik onder de bureaunaam “Casteljo Communicatie” bedrijven en privé-personen met hun communicatie &PR, persrelaties, crisiscommunicatie en content marketing.

Ik werkte eerder tien jaar als pers- en communicatieadviseur/woordvoerder van verschillende politieke partijen (N-VA, Open VLD, Lijst Dedecker).

De laatste drie jaar werk ik exclusief voor bedrijven en privé-personen.

Een overzicht van de diensten waarvoor u een beroep op mij kunt doen vindt u hier.

Mijn visie en de voordelen die dit met zich meebrengt vindt u hier

Ik schrijf op regelmatige basis over pers, communicatie, PR, marketing en crisiscommunicatie. Deze stukjes vindt u allemaal hier terug. De stukjes worden door meerdere mensen geapprecieerd want deze website kreeg onlangs nog een plaats op de lijst van “essentiele communicatiewebsites en nieuwsbrieven”.

Wenst u zich te abonneren op de nieuwsbrief van deze website dan kan dat hier.

Hebt u vragen, opmerkingen of wenst u te weten op welke manier ik u of uw bedrijf van dienst kan zijn?

Aarzel dan niet om mij te bellen, te mailen of onderstaand contactformulier in te vullen.

 

CONTACTFORMULIER

Naam

E-mail-adres

Vraag, opmerking, suggestie.

 

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *